DJ's

DJ Widegren

DJ Widegren är en erfaren DJ med stor scennärvaro. Han har spelat på Bl.a Akademin, Hotell Tylösand, Harrys och Club Tempel. Han spelar dagens kommersiella dansmusik med inslag av 80-90tal. Han har 6 års erfarenhet från Företagsevent, klubbgig, bröllop och privatafester.


Pris: Under fliken "Uthyrning"

DJ Jörgen

DJ Jörgen har 26 års erfarenhet av bröllop, företagsevent och privatfester. Han spelar en blandning av 70,80,90 och 00 tal med inslag av ny kommersiell musik. DJ Jörgens styrka är att spela blandad musik vilket gör honom perfekt till evenemang med olika åldrar.


Pris: Under fliken "Uthyrning"

DJ Johan

DJ Johan är vårt senaste tillskott bland DJ's. Till vardags så spelar han git, på helgerna så finner ni honom bakom Dj spelarna. Han har erfarenhet av privatfester, bröllop och företagsevent. Han spelar de kända partyhitsen från förr till idag. Vill ni ha den mest serviceinriktade Dj:n då är Johan det självklara valet.


Pris: Under fliken "Uthyrning"

DJ Schenell

Dj Schenell har jobbat som programledare/musikläggare på bl.a Radio Match och NRJ. Han besitter en lång erfarenhet vilket gör att han kan anpassa sig helt efter vilken målgrupp det är på evenemanget. Oavsett om man vill ha 60,70,80,90,00 tal eller en helkväll med den kommersiella dansmusiken så löser Schenell det.


Pris: Under fliken "Uthyrning"

DJ Bobbie

Dj Bobbie jobbar som musikproducent, Dj och bartender. Han besitter flera års erfarenhet inom Dj yrket. Vill man ha en Dj som spelar mycket klubbmusik så är Bobbie det självklara valet.


Pris: Under fliken "Uthyrning"

Personligt möte

Vi erbjuder alltid personliga möten med våra projektledare. Se fliken "Kontakt" för mer info.