Referenser

Vi har vid ett flertal använt JwLightAndSound som DJ på olika event med stor blandning

åldersmässigt på publiken. Det har varit allt från privata fester såsom bröllop och

kalas samt på företagsevent.

JwLightAndSound har en förmåga att spela en väl anpassad blandning av musik som

fungerar mycket bra för att få en skön stämning på festen.

JwLightAndSound är lätta att jobba med och är smidiga på alla sätt och vis. De behärskar

dessutom tekniken med ljud och ljus bra.

Jag rekommenderar er att anlita JwLightAndSound!


Lars Strand, Jönköping ,Driver Events AB, Connection sound systems, Active sports och Better performance               

Vi anlitade Widegren som DJ till vårt bröllop och han överträffade alla våra förväntningar genom att vara tillmötesgående och flexibel. Han spelade med inlevelse och kände in vilken musik som våra gäster ville höra så att det var en härlig stämning på dansgolvet hela kvällen. Extra glada blev vi när Widegren, på eget initiativ, hjälpte oss att mixa ihop låtar till en överraskningsdans, vilket egentligen låg utanför hans uppdrag.

John har i allra största grad bidragit till att vårt bröllop nu är ett fantastiskt minne så om ni vill ha en lyckad fest rekommenderas att anlita honom. 

Ellinor & Johan

Tack för förstklassig leverans!


Jan Johansen Trio

Vi anlitade JW Lightandsound för vårt bröllop i juni 2018, och John levererade högt över våra förväntningar, vi och våra gäster är supernöjda!

Utrustningen var av högsta kvalitet med en massa festliga ljud- och ljuseffekter. John var otroligt duktig på att känna av vad "publiken" ville ha och blandade i princip alla våra favoritdanslåtar, utan att vi hade bett om dem.

Vi kan därför varmt rekommendera andra brudpar eller partysugna att anlita JW Lightandsound!


Lisa & Oskar Haglund

Vi anlitade JW till vårt bröllop september 2019. Musiken och energin var på topp hela kvällen och vi inklusive alla gäster var så nöjda med festen! Stort tack till ett mycket proffsigt genomförande och bemötande! Skulle starkt rekommendera att anlita JW :)


Michelle och Andreas Ryan

Vi anlitade JW LightAndSound till vår bröllopsfest som vi hade uppe i Hallbystugan i Jönköping. Valde Eventpaket Medium och fick höra att det skulle ingå ljus också. Vi hade inga förväntningar på ljus (tänkte oss ungefär en färgad spotlight som blinkade lite). Fel hade vi! Vi fick en hel ljusshow som levererades med ett förstklassigt ljud, en DJ som läste av publiken och som tog emot låtönskningar (flera av gästerna hörde av sig till oss dagen efter och berömde DJ:n och alla proffsiga övergångar mellan låtarna). En riktig överleverans! Vi blev supernöjda! Kan verkligen rekommendera JW LightAndSound.


Nils och Caroline

JwLightAndSound levererade dj till vårt bröllop den 25 augusti 2018. Först och främst svarade de direkt på mitt mail, och löste mitt problem med en DJ samma helg. Super service. Efter samråd med John så bokade vi Dj Jörgen. Han ringde oss även och pratade igenom allt, vilket kändes tryggt. Han var väldigt tillmötesgående val gällde musiktyp, och hjälpte oss även med en remix av vår bröllopsdans. Väl på plats tog han sig tid och gjorde iordning allt snyggt och prydligt, och gömde dj-båset bakom "Millenium screen". Hans musik uppskattades av alla åldrar. Han var väldigt flexibel på kvällen och tillmötesgående med request, men också när han slutade spela. Vi är så glada att vi valde Dj Jörgen och detta företag, vi rekommenderar definitivt er att anlita dem!


Denice och Matt

Vi anlitade JWLightAndSound till vår Fotbollsavslutning. Vi är mycket nöjda med arrangemanget, alltifrån iordningställandet av utrustning till hur proffsigt DJ:n Schenell mixade ihop musiken så att det var full fart på dansgolvet hela kvällen. Kan varmt rekommendera dem när Ni ska ha en lyckad fest!!


ÖIS Fotboll

Bra blandning av musiken. Kunde läsa av publiken oerhört bra. Det märks verkligen hur du brinner för musiken och att kunden ska bli 110% nöjd. Har även kört ljud åt oss vid flera tillfällen. Alltid 100% koll och bra ljud.


Oliver säf, Jönköpimg, Someone's

En mkt bra all-around Dj, Anpassar sig perfekt till publiken på dansgolvet.

Väldigt glad i att använda mic.

Vi på Club Tempel är supernöjda med honom och vill gärna ha honom som

Resident dj hos oss men förstår att han får spelningar överallt.


Valdrim Krasaqani, Nässjö, Driver Club Tempel.

JwLightAndSound har blivit inhyrda till ett flertal projekt med mitt egna företag, då de jobbat med både ljud och ljus på scen. Jag kan varmt rekommendera dem till att jobba inom dessa områden. De har en hög ambitionsnivå och därmed också en hög kompetensninvå.


Christer Sandén, Driver CSP och är även Musiklärare på Kulturskolan Vaggeryd.

Vi anlitade JWLightAndSound för ett företagsevent. Det var både prisceremoni med ljud, ljus, musikintron och disco.

Vi är mycket nöjda med insatsen. Allt sköttes väldigt professionellt och vi fick bra tips och god hjälp med tekniken även när vi upptäckte vad vi missat i våra egna förberedelser.

Stort tack.


Wilhelm Brandelius TNT Sverige AB

John skötte musiken till vårt bröllop (4/8-18). Han lyssnade på alla våra förslag och gjorde precis som vi ville. Bra kontakt med oss, toastmasters samt gästerna. Vi är supernöjda, gästerna var supernöjda och det var väl spenderade pengar. Kan varmt rekommendera JW till den som vill ha fest eller dylikt.


Jonas Isaksson

Hyrde in DJ till vårt bröllop. Otroligt duktig och musikalisk DJ! Ruggigt snygga övergångar mellan låtarna. Varje ny låt gav en energi-boost. Bra mix för alla åldrar och trevligt bemötande. Starkt rekommenderat!


Daniel Svalefors

Jörgen var kung på vårat bröllop. Musiken passade alla åldrar och det var fullt drag hela kvällen!!


Klara o Gustaf

Sjukt bra DJ! Proffsigt från första kontakt, genom hela kvällen och ända till avslut. Underbart!!! Mångder med beröm från våra gäster!


Karin och Stefan

Grymt bra ordnat igår. Alla var otorligt imponerade över ljud, musik och ljus. Tack så mycket!


Nils och Line

Vi är så otroligt nöjda och kommer rekommendera er till alla vi känner! Stort tack!


Robert och Camilla

Jag har anlitat JwLightAndSound till att köra både ljud & ljus till flera både små och större arrangemang. Han gör alltid ett bra jobb, är väldigt ambitiös och har grym koll på all teknik! Rekommenderas varmt!


Robin Mållberg, Musiklärare och Musiker.

Tack för en kanoninsats! Ruggigt bra ljud du ordnade till oss! Hoppas vi får förmånen att jobba ihop fler gånger.


Locomotive GT, Coverband

En fantastisk DJ. Han spelade musik som gjorde 150 barn o vuxna väldigt glada. Var mycket trevlig o hjälpsam. Rekomenderar denna DJ till allt o alla.


Catja Karlberg 

Vi bokade från JwLightAndSound till vårt studentflak, och vi kunde inte blivit mer nöjda. John skötte allt väldigt proffesionellt, effektivt samt med en expertis! Dessutom syntes det att han jobbade med något som han verkligen brinner för. Hans förmåga att läsa en publik är enastående. Utan John hade vår student inte varit densamma. Jag rekommenderar er att anlita John vare sig det är en klubb spelning, bröllop, privat fest, student flak eller företagsevent. Stort och varmt tack!!


Linn Diethelm, Skydd14B

Vi hyrde utrustning till ett bröllop, med två som spela och sjöng. Bra ljud, bra service. Väldigt tillmötesgående. Rekomderas stark att hyra/ta hjälp av JwLightAndSound. Tack så hemskt mycket!


Christoffer Agerlöv

STORT Tack till en lyckad kväll. Hade inte blivit så bra utan er. Ni gjorde det så bra. Ni är så duktiga.


Emelie, Privatfest

Stort tack för spelningen! Det blev verkligen lyckat.

Ha en fin sommar!


Sutina och Victor

Väldigt trevliga, proffsiga och grymt bra service. Super nöjd!! Rekommenderas varmt!


Daniel

Om du är i behov av fler referenser, tveka inte att kontakta oss!

Vad tyckte du om oss?

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0